Diensten

Diensten


Diensten

Administratie en (vooral!) meer

Uiteraard moet de administratie wel worden bijgehouden en moeten de belastingaangiftes op tijd worden ingediend. Daarom verzorgen wij je boekhouding, je belastingaangiftes en correspondentie met bijvoorbeeld de fiscus. En als je wilt ook je salarisverwerking.

Of je nu ZZP’er bent of een eenmanszaak hebt, een VOF of BV, een stichting, vereniging of maatschap … wij maken je administratieve processen makkelijker en inzichtelijker en nemen je een heleboel administratief gedoe uit handen. Dat wil zeggen, onze systemen doen dat. Veel routinematige handelingen laten zich immers makkelijk automatiseren. Prima, want des te beter kunnen wij je helpen meer plezier en trots uit je ondernemerschap te halen. En vooral ook meer winst.

BEGROTING EN BEWUST ONDERNEMEN

Inzicht begint met overzicht. Colmur helpt je je doelen helder te krijgen. Wat doe je en waarom? Welke ambities heb je met je onderneming? Vervolgens kijken we samen hoe je die kunt realiseren, welke middelen daarvoor nodig zijn en hoe je begroting er dus dient uit te zien.

FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Colmur verzorgt je hele financiële administratie. Of we maken alleen de jaarrekening op, als je liever zelf je administratie voert. Wij adviseren je daarvoor graag een boekhoudpakket dat het beste bij jouw onderneming past.

JAARREKENING

Vanuit je gedigitaliseerde administratie verwerken we alle gegevens in je jaarrekening. Snel en foutloos. Daarmee beschik je over een verslag in heldere taal, dat aangeeft hoe je het hebt gedaan én wat je te doen staat om je doelen te bereiken.

BELASTINGAANGIFTES

Colmur verzorgt al je aangiftes; loon- en omzetbelasting, inkomsten- en vennootschapsbelasting. Je weet zeker dat je belastingaangiftes correct en op tijd de deur uit gaan. Dat je keurig aan je fiscale verplichtingen voldoet, maar óók dat de aanslag straks zo voordelig mogelijk voor je onderneming uitpakt.

LOON- EN SALARISADMINISTRATIE

Als je wilt, nemen wij je hele loon- en salarisadministratie voor onze rekening. Je hoeft alleen maar maandelijks je gegevens aan te leveren (via e-mail of online) en wij zorgen voor de rest. Twee dagen later zijn de loonstroken klaar. Accuraat, conform alle wet- en regelgeving en voordelig.

CORRESPONDENTIE

Misschien is het nodig om een bezwaar- of beroepsschrift in te dienen bij de fiscus. Mogelijk is het handig als je uitstel aanvraagt. In al die gevallen verzorgen wij graag je correspondentie met de Belastingdienst. Colmur weet de weg.