Visie

Visie


Visie

Profit staat voorop

Ook voor MKB’ers is maatschappelijk verantwoord ondernemen inmiddels een must. Voor sommigen voelt het nog als een moeten, vanwege wettelijke verplichtingen of omdat klanten het van hen vragen. Maar steeds meer ondernemers omarmen MVO vanuit een intrinsieke motivatie. Ze willen goed zijn voor de mensen om hen heen en oprecht hun bijdrage leveren aan een meer duurzame, eerlijke wereld.

Profit, people, planet

Is ook jouw organisatie zo ver dat zij wil ondernemen met aandacht voor Planet, People en Profit? Begin dan bij die laatste P: de Profit. Want die heb je nodig om je ambities waar te kunnen maken. Ondernemen draait eerst en vooral om winst. Als al je bankrekeningen rode cijfers laten zien, ben je niet meer aan het ondernemen, maar aan het overleven. En dan verdwijnen je ambities – hoe sociaal, duurzaam en verantwoord die ook zijn – al snel naar de achtergrond.

Als ondernemer dien je eerst en vooral Profit te maken. Pas als er aan het einde van de maand genoeg op je rekening staat om jezelf, je mensen, de belastingen en je leveranciers te betalen, kom je toe aan de andere P’s. Colmur helpt je daarbij.